Amazon Quiz Contest All Answers Today 8th November 2020 | Win Assured Reward

Hey guys, we hope you all doing well. In this article, we are here with all the correct answers of Amazon All Quizzes. You can win assured exciting rewards every day from Amazon by participating in these quizzes. All you need to do is just see the correct answers before you participate. All details are given in the below section.

Please Note: We Update all quiz Answers everyday from 6am to 10am.

What is Amazon Daily Quiz?

Nowadays Amazon, besides selling products introducing daily lots of quiz contests. Everyone who Participates and gives all the correct answers to each quiz will be rewarded with exciting stuff. And it’s absolutely free.

How To Play and Win Rewards:

  1. First of all Update/Install Amazon App. This is Amazon App Only Contest.
  1. Click 3 Line Menu Icon from the navigation.
  2. Scroll a bit and Look for Programs and Features and click on it.
  3. Now Click on FunZone option.
  4. There you will get all the Quiz’s Banner. Just tap on the banners and play.
  5. Once you give all the correct answers your reward massage will appear there.
  6. We Have Already Added Correct Answers of All Quizzes below. So, check them before you play.

Amazon Wheel of Fortune Quiz Answers [8th November 2020]:

Answer The Questions and Stand a Chance to Win Iphone 12 Pro

  • Q1-  Which Is The Largest State In India In Terms Of Area?
  • Ans1- Rajsthan

Amazon Today’s Quiz Answers [8th November 2020, 8AM To 12PM]:

Answer The Questions and Stand a Chance to Win samsung M31s

  • Q1-  Along with France, which nation got re-elected as a co-president at the International Solar Alliance in October 2020?
  • Ans1- India
  • Q2-   Which smartphone manufacturer has been selected by NASA to build the first ever cellular network on the moon?
  • Ans2- Nokia
  • Q3:  Aishwarya Sridhar,the first Indian woman to win the Wildlife Photographer of the Year Award, got it for a picture featuring which insect?
  • Ans3- Firefly
  • Q4- Which football club would you witness practicing in this stadium?
  • Ans4-  FC Barcelona
  • Q5- What is the official name of the colour of this bridge?
  • Ans5- International orange

Note:- Scroll Below For All other Amazon Quiz Answers

Amazon Today’s Quiz Contest Terms:

  1. This Contest will commence on 8th November From 8:00:00 A.M. (IST) To 12:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”) 
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Exciting Prizes

**More Amazon Quiz Answers**

Amazon Festive Riddle Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 75000

  • Q1- For breakfast Sourav wanted to have 4 eggs. If it took him 20 minutes to boil 1 egg. What is the fastest time in which he could boil 4 eggs?
  • Ans- 20 minutes
  • Q2-  I was right in the middle of February this year. I was at the end 5 years back and at the beginning 500 years ago. What am I?
  • Ans- The number 15
  • Q3- A doctor gave Sachin 3 pills after he ate too many sweets and told him to take one every half an hour. How long will the pills last?
  • Ans- 1 hour
  • Q4- Rahul went to a Diwali function and parked his car. What is the number of the parking space, where he parked his car?
  • Ans- 87
  • Q5-  Put the two visuals together to get the name of a famous actor, many of whose films release around Diwali
  • Ans- Shahrukh

Amazon Boat Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Boat Nirvanaa ANC 1007 Headphone

  • Q1- The Boat 441 Truly wireless earphones has a Bluetooth range of up to __ meters.
  • Ans- 10
  • Q2- The battery capacity of Boat 441 Truly wireless earphones is 500mAh.
  • Ans- True
  • Q3- The Boat 441 Truly wireless earphones comes with IPX7 rating which makes it ________.
  • Ans- Both 1 and 2
  • Q4- The Boat 441 Truly wireless earphones auto connect with the phone when the case is opened due to Insta Wake N’ Pair technology.
  • Ans- True
  • Q5-  Which of these features describe Boat 441 Truly wireless earphones?
  • Ans- All of the above

Amazon Festive Riddle Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 25000

  • Q1- A blue house has blue bricks, a yellow house has yellow bricks. What is a green house made of?
  • Ans- Glass
  • Q2- A Grandfather, Two Fathers, And Two Sons Went To A Cinema Hall Together And Bought One Ticket Each. How Many Tickets Did They Buy In Total?
  • Ans- 3
  • Q3- Precious Stones In A Pack Of Cards. What?
  • Ans- Diamonds
  • Q4- I Am Where Yesterday Follows Today And Tomorrow Is In The Middle. What Am I?
  • Ans- A Dictionary
  • Q5-  I Am Second In The First One, And At The End Of The Second One, Shown In The Visuals. What Am I?
  • Ans- The Letter I

Amazon Festive Riddle Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 50000

  • Q1- Connect The Two Visuals To Get The Name Of An Actress
  • Ans- Dia Mirza
  • Q2- I Come At The Start Of Rocket And At The End Of Cracker, What Am I?
  • Ans- The Letter R
  • Q3- Diwali Is Not Complete Without Me, And I Am In Both Of What You See On Screen. What Am I?
  • Ans- Light
  • Q4- If You Take A Number Associated With The Festival Of Dussehra And Raise It To The Power Of 100, You Get The Origin Of What Company’s Name?
  • Ans- Google
  • Q5-  If You Have It You Don’t Share It. If You Share It You Don’t Have It. What Is It?
  • Ans- A Secret

Amazon ReadytoPod Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

  • Q1- The New Ariel 3 In 1 PODs Can Be Used For Which Of These Type Of Washing Machines?
  • Ans- Both Option 1 & 2
  • Q2- The Ariel 3 In 1 PODs Have A Unique ____ Chambered Design. Fill In The Blanks
  • Ans- 3
  • Q3- Which Of These Functions Are Performed By The Ariel 3 In 1 PODs?
  • Ans- All Of These
  • Q4- The Ariel 3 In PODs Provide ___ Clean. Fill In The Blanks
  • Ans- HD
  • Q5- Which Of These Precautions Should You Take While Using The Ariel 3 In PODs?
  • Ans- Keep Away From Children

Amazon L’oreal Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance

  • Q1- The LÓreal Total Repair 5 Helps Fight Against Which Of These Visible Signs Of Damaged Hair?
  • Ans- All Of These
  • Q2- Which Of These Features Does The Maybelline Fit Me Foundation 115 Provide?
  • Ans- All Of These
  • Q3- The Maybelline 24 Hour Kajal Comes With Which Of These?
  • Ans- Aloe Vera
  • Q4- The Garnier Acno Fight Facewash Gives ______ Germ Free Skin. Fill In The Blanks
  • Ans- 99.90%
  • Q5- Which Of These Flower Oils Is Infused In The L’Oreal Extraordinary Oil Serum?
  • Ans- All Of These
  • Q5- The Garnier Vitamin C Booster Serum Gives Brighter, Spotless Skin In Just ____ Days. Fill In The Blanks.
  • Ans- 3

Amazon Michael Kors Diwali Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Michael Kors Watch [10 winners]

  • Q1- Which Year Was Michael Kors Established In?
  • Ans- 1981
  • Q2- Which Of The Following Is A Smart Watch?
  • Ans- Michael Kors Gen 5 Access Bradshaw 2 Touchscreen -MKT5086
  • Q3- Which Of The Following Is A Men’s Watch?
  • Ans- Michael Kors Analog Black Dial -MK8750
  • Q4- What Date Would Diwali Fall On, In 2020?
  • Ans- 14th November
  • Q5- Which One Of The Following Band Material Is A Michael Kors Watch NOT Available In?
  • Ans- Paper

Amazon Alexa on App Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 1000 [200 winners]

  • Q1- Customers (Android Users Only) Can Now Access Alexa On Their Amazon Shopping App?
  • Ans- True
  • Q2- Customers (Android Users Only) Can Talk To Alexa By Just
  • Ans- Tapping On The MIC Icon Next To The Shopping Cart
  • Q3- Which Of The Following Can You Ask Alexa To Do This Festive Season?
  • Ans- All of the Above
  • Q4- Android Users Can Ask Alexa To Play Music By
  • Ans- All of the Above
  • Q5- Which Of The Following Ways Can Alexa Help You Enjoy The Festive Season?
  • Ans- All of the Above

Amazon Pay with Alexa Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

  • Q1- On The Amazon App, What Button Should You Tap To Speak To Alexa?
  • Ans- Tap On The Microphone (Mic) Icon In The Top-Right Section Of The App
  • Q2- How Can You Pay Your Mobile Bill On Amazon Using Alexa?
  • Ans- Just Ask Alexa! Tap On Mic Icon & Ask “Alexa, Pay My Mobile Bill”
  • Q3- Which Bills & Payments Can You Pay Using Alexa On Amazon?
  • Ans- All of the Above
  • Q4- You Can Book Your LPG Gas Cylinder Using Alexa On Amazon Pay
  • Ans- True
  • Q5- What Are The Benefits Of Paying Bills Via Alexa?
  • Ans- All Of The Above

Amazon Pay Gift Card Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

  • Q1- You Can Send An Amazon Pay EGift Card To Your Loved One Via…
  • Ans- All of the Above
  • Q2- Which Of These Amounts Can You NOT Buy On Amazon Pay EGift Cards?
  • Ans- Less than Rs 10
  • Q3- Which Of These Is True For Amazon Pay EGift Cards When Compared To Traditional Gifting?
  • Ans- All of the Above
  • Q4- Which Festival/Event Amazon Pay EGift Cards Are NOT Available On Amazon ?
  • Ans- World Laughter Day
  • Q5- What Happens When You Receive An Amazon Pay EGift Card On Email/Whatsapp And Click ‘Add To Account’?
  • Ans- Your Amazon Pay Balance Is Updated With The Gift Card Amount

Amazon Credit Card Bill Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

  • Q1- How much should you pay on your credit card?
  • Ans- You should pay the total due amount
  • Q2- What is the best way to improve your credit score?
  • Ans- Make credit card payments on time
  • Q3- Can you pay your credit card bill through any UPI
  • Ans- Yes
  • Q4- Having a low credit score is a good thing.
  • Ans- No
  • Q5- Now you can pay credit card bills on Amazon.
  • Ans- Yes

Amazon Maggi Range Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

  • Q1- What Is The Name Of The New Maggi Noodles Variant That Has The Taste Of Luscious Green Capsicums?
  • Ans- Yummy Capsica
  • Q2- What Is The Name Of The New Maggi Noodles Variant Where You Would Get A Taste Of Delicious Tomatoes Adding ‘Masti’ To The Maggi Masala Taste?
  • Ans- Chatpata Tomato
  • Q3- Fill In The Blanks To Get A New Maggi Noodles Variant:- Desi _______.
  • Ans- Cheesy
  • Q4- On The Maggi Website Customers Can Now Choose India’s New Most _______ Taste. Fill In The Blanks
  • Ans- Loved
  • Q5- What Sign Do You Need To Click Below The Respective Noodle Variant To Vote For It On The Maggi Website?
  • Ans- Heart

Amazon Sony Bravia Tv  Quiz Answers:

Answer the Questions to Win Sony Bravia Tv

  • Q1- The Sony Bravia X7400 Series Comes With _____________ Display. Fill In The Blanks.
  • Ans- Triluminos
  • Q2- Which Operating System Does The Sony Bravia X7400 Series Use?
  • Ans- Android
  • Q3- Using Which Of These Features On The Sony Bravia X7400 Series Of Televisions Can You Perform Voice Search?
  • Ans- Google Assistant
  • Q4- In Terms Of Sound, Which Of These Features Are Available On The Sony Bravio X7400 Series Of Televisions?
  • Ans- All Of These
  • Q5- Which Of These Smart TV Features Are Available On The Sony Bravia X7400 Series Of Televisions?
  • Ans- All Of These

Final Words:

We hope our article about Flipkart Quiz Answers helped you. If you have any kind of question please feel free to let us know. Thank you.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here