Flipkart Daily Quiz Answers Added 8th November | Win Assured Reward

Hey guys, we hope you all doing well. In this article, we are here with all correct answers of Flipkart Fake Or Not Loot Quiz and Flipkart Daily Trivia Quiz. You can win assured exciting rewards every day from Flipkart by participating in these quizzes. All you need to do is just see the correct answers before you participate. All details are given in the below section.

Please Note: We Update all quiz Answers everyday from 6am to 10am.

What is Flipkart Daily Quiz?

Nowadays Flipkart, besides selling products introducing daily quiz contests for every user. Everyone who Participates and gives all the correct answers to each quiz will be rewarded with exciting stuff. And it’s absolutely free.

Flipkart Fake Or Not Quiz Details:

In Flipkart Fake Or Not Quiz you will be shown a 12 MIN video clip and you have to choose answers (Fake and Not Fake) inside the video. After the video ended you will be shown result of you answers. If you give all correct answer you can be able to claim reward instantly.

Today’s Rewards:

  1. ₹1000 gift vouchers – 100 winners.
  2. ₹50 gift vouchers –  3000 winners.
  3. Other Participants will be rewarded with
    50 Supercoins, 30 Supercoins, 20 Supercoins, 10 Supercoins

How To Play:

  1. First of all Update/Install Flipkart App. This is Flipkart App Only Contest.
  1. Click on Video Icon from bottom navigation.
  2. Look for Fake Not Fake Video thumbnail.
  3. Click on the video and start playing.
  4. You Need To Watch All 12 Minutes Video To Give all Correct Answers.
  5. We Have Already Added Correct Answers Below check them before play.

Flipkart Fake Or Not Loot Quiz All Answers:

Last Updated on 8th November 2020

  • 1) DR A.P.J Abdul kalam developed a heart stent?
  • Answer: Not Fake
  • 2) No actor has won an oscar for superhero movie?
  • Answer: Fake
  • 3) Blueberries are the only fruits that are blue?
  • Answer: Fake
  • 4) Air india was started by tata group?
  • Answer: Not fake
  • 5) German circus uses hologramic animals?
  • Answer: Not fake

Flipkart Daily Trivia Quiz Details:

In Flipkart Daily Trivia Quiz you will be given 5 questions. You have to answers each question after submitting your answers you will be shown the result of your answers. If you give all the correct answers you can be able to claim a reward instantly.

Flipkart Trivia Quiz Today’s Time & Prize Details :

  • Flipkart Today’s Trivia Quiz – Sports & More
  • Today’s Prize – Flipkart Gift Vouchers, Gems, and More
  • Time – 12 AM 1st November 2020
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Winners – 40,000+

How To Play?

  1. First of all Update/Install Flipkart App. This is Flipkart App Only Contest.
  1. Click on Game Icon from bottom navigation.
  2. Now Tap On Flipkart Daily Trivia Quiz Banner and start playing.
  3. We Have Already Added Correct Answers Below check them before play.

Flipkart Daily Trivia Quiz all Answers:

Last Updated on 8th November 2020

  • 1) Which team holds record of qualifying most consecutive playoff?
  • Answer: Chennai super kings
  • 2) Which of these teams did not qualify for Playoffs in IPL 2020?
  • Answer: Kolkata knight riders
  • 3) Who is the first batsman to score 500+ runs in 6 consecutive ipl season
  • Answer: David Warner
  • 4) Which of these teams would you associate this fielding legend with
  • Answer: Kings xi Punjab
  • 5) Which team finished last in point table this season for the first time
  • Answer: Rajasthan Royals

Latest Posts:

Final Words:

We hope our article about Flipkart Quiz Answers helped you. If you have any kind of question please feel free to let us know. Thank you.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here